Camping 

madeliefje

Het geweldige buiten leven in Gasselte 

Waar oer-natuur, hunebedden, historie, levendigheid en sportive mogelijkheden te vinden zijn

Over

 

Het voormalige melkveebedrijf is zo ingericht dat u uw vakantie optimaal kunt vieren. De camping heeft 15 ingerichte plaatsen met; stroom 6ampere,  en kunstgras voor onder de voortent c.q. luifel.

De autovrije camping is verlicht en heeft gratis wifi beschikbaar. Gelegen tegen het dorp en de staatsbossen een ideale uitvalsbasis om tot rust te komen.

 

Vanaf 1972 werd er naast het melkveebedrijf een pension gestart, met de mogelijkheid van logies met ontbijt en vol-pension werd de behoefte van mensen die wensten tot rust te komen op het platteland bediend. Sinds 1988 werd er ook een camping terrein ingericht omdat er vraag kwam naar kamperen op de boerderij.

 

Ook door de jaren heen is het recreatief bedrijf gegroeid en ontwikkelt naar een moderne kleinschalige camping, met verlichting, wasmachine en fietsenberging in de voormalige grupstal.

 

Vanaf Augustus 2022 werd de camping overgenomen door een Sam en Rana en hun drie kinderen. Met een nieuwe naam opent de camping het Madeliefje haar deuren voor iedereen die genieten wil van het natuurlijke omgeving in het gewilde Gasselte. 

­